Expertise

 

Digitale factuurverwerking (SAP Invoice Reader)
Marcksland heeft een uitgebreide ervaring met de implementatie van complexe SAP Invoice Reader oplossingen. Marcksland is dé partij als het gaat om het beschrijven van de gewenste scenario’s, het uitwerken hiervan in blueprint en functionele specificaties en het begeleiden van de acceptatietest, training, implementatie en nazorg.


Inkoop van uurgerelateerde dienstverlening
Marcksland heeft diepgaande kennis van de geautomatiseerde inkoop van uurgerelateerde dienstverlening m.b.v. SAP SRM en MM, een proces, waarbij inkoop, urenverwerking en facturatie volledig geïntegreerd in SAP plaats vinden. Dit proces kan aangevuld worden met xml-berichtenverkeer en elektronische facturatie.


Overige inkoop m.b.v. SAP SRM
Ook heeft Marcksland uitgebreide ervaring met de implementatie van verschillende inkoopprocessen met behulp van SAP SRM. Of het nu gaat om gestandaardiseerde catalogusinkopen of specialistische projectinkopen, Marcksland kent de knelpunten in het proces, de inkooporganisatie en SAP SRM. Van daaruit komt het met interessante oplossingsrichtingen en implementeert deze.


SAP ERP Financials (FI)
Marcksland is SAP gecertificeerd op het gebied van SAP FI. Uiteindelijk heeft ieder bedrijfsproces zijn weerslag in de financiële administratie. Door diepgaande kennis van de financiële module van SAP, is ook hier volledige integratie gewaarborgd.


Dit zijn referenties van Marcksland.