Referenties

 

Essent - Project All for One
(SAP ERP 2005 implementatie)
Binnen het project “All for One” heeft Marcksland een bijdrage geleverd aan de implementatie van het inkoopproces met behulp van SAP ERP 2005. Het is met name verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een digitaal factuurverwerkingsysteem (SAP Invoice Reader).

Essent - Transitieproject

(administratieve reorganisatie van stafafdelingen)
In dit project heeft Marcksland een bijdrage geleverd aan het herinrichten van de crediteurenadministratie en de nazorg en optimalisatie van de implementatie van een digitaal factuurverwerkingsysteem (SAP Invoice Reader).


Essent Service en Verkoop - Procuratorproject
(SAP SRM implementatie)
Binnen het procuratorproject heeft Marcksland een bijdrage geleverd aan de procesimplementatie van het inkoopsysteem van SAP, SAP SRM. Er zijn procedures en beschrijvingen opgesteld, trainingen voor verschillende groepen eindgebruikers georganiseerd en er is een bijdrage geleverd aan de optimalisatie van de systeeminrichting.


EBC Nederland B.V.
Bij EBC Nederland BV heeft Marcksland de gehele financiële administratie opgezet en treedt Marcksland op als financiële “sparring partner” voor de directie. Daarnaast heeft Marcksland de financiële afwikkeling van de management buy out begeleid.


Neem contact op met Marcksland Consult.“Sinds twee jaar werken wij intensief samen met Marcksland. De organisatie is altijd in staat geweest om snel, flexibel en vooral analytisch goed werk te leveren. Door prettige persoonlijke contacten en vernieuwende ideeën zijn structurele stappen genomen, wat nu geresulteerd heeft in een zeer "transparante" financiële organisatie en administratie.”


EBC Nederland

Paul Jansen